De twee-in-één UD+ filters verlagen drukverlies met 40 %

op

Bij Atlas Copco zit innovatie in ons DNA. Het zit ook in het DNA van onze UD+ coalescentiepersluchtfilters, die twee filterprocessen combineren in één product en drukverlies met 40% verminderen. UD+ filters zijn verkrijgbaar in een capaciteit van 480 tot 550 l/min.

Beeld-Two-in-One-UD-Plus-Filters-Reduce-Pressure -Drops-by-40-Percent

Hoe werkt een UD+ filter?

De twee-in-één UD+ filter gebruikt wikkelfiltertechnologie, waarbij een innovatief filtermediapakket uit glasvezel rond de filterkern wordt gewikkeld. Meestal worden de twee-in-één filters gebruikt om de hoeveelheid olie-aerosolen en vaste partikels in de perslucht naar een niveau te brengen dat voldoet aan de ISO-standaarden 8573-1 olieklasse 1 en 2 en 8573-1 vaste partikels klasse 1. Maar uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat de UD+ dezelfde uitstekende luchtkwaliteit kan halen als twee klassieke filters, dankzij zijn innovatieve filtertechnologie.

Het design van de UD+ is uniek op de markt en biedt energiebesparingen, een betere efficiëntie en betrouwbaar schone perslucht. U hoeft ons niet op ons woord te geloven. De UD+ werd gecertificeerd volgens de ISO 12500-1:2007 en ISO 8573-2:2007 standaarden door TÜV Rheinland.

Bekijk onze video en ontdek hoe de technologie achter UD+ resulteert in een hogere efficiëntie en minder drukverlies. 

Meer informatie nodig?

Surf naar onze perslucht-wiki om meer te weten komen over persluchtfilters en persluchtkwaliteit

U kunt ook naar onze website surfen om het assortiment persluchtfilters van Atlas Copco te ontdekken, of ons informatieaanvraag formulier in te vullen. Een van onze productspecialisten zal dan spoedig contact met u opnemen.

Categorie

Persluchtbehandeling

Deel dit artikel op: