Er zijn 6 resultaten gevonden

Produceer uw eigen stikstof en bespaar tot 80%

op

Het conserveren van voedsel heeft een lange weg afgelegd sinds de tijd van roken, zouten, rijpen en inblikken. Vandaag de dag is stikstofgas een cruciaal element in veel industrieën, van chemie en elektronica tot lasersnijden, voedselbewaring en -verpakking.

Categorie: Stikstofgeneratoren

Beeld-Artikel-On-site-Nitrogen-Generators-Reduce-Energy-Consumption-by-50-percent
Vraag het aan Atlas Copco: hoe werkt stikstofgeneratie?

op

Lucht bestaat voor 78 % uit stikstof en voor 21 % uit zuurstof en bevat nog andere moleculen, zoals kooldioxide, argon en water. Daar stikstofgeneratoren geen stikstof produceren, is het woord stikstofgenerator eigenlijk misleidend. In werkelijkheid gebruiken de stikstofgeneratoren de stikstof die al in de lucht aanwezig is en concentreren die door extra moleculen te verwijderen.

Categorie: Stikstofgeneratoren

Beeld-Artikel-Ask-Atlas-Nitrogen-Generation-How-Does-it-Work
Perslucht en stikstofgas: het ideale koppel in de modewereld

op

Sommige zaken horen gewoon bij elkaar, zoals frieten en mayonaise, jeans en een gewoon wit T-shirt, spaghetti en spaghettisaus. Andere combinaties liggen misschien niet zo meteen voor de hand, maar zijn daarom niet minder essentieel. Neem nu perslucht, stikstofgas en de modewereld. Niet overtuigd? Lees dan vooral verder.

Categorie: Stikstofgeneratoren

Beeld-Artikel-NGP-Sewing-Machines
10 voordelen van “on-site” stikstofproductie

op

Stikstof wordt gebruikt in verschillende industrieën voor tal van toepassingen. Of uw bedrijf nu gespecialiseerd is in de productie van chemicaliën, elektronica, voedingsmiddelen en dranken of het lasersnijden, is een betrouwbare toevoer van industriële gassen essentieel.

Categorie: Stikstofgeneratoren

Beeld-artikel-On-Site-Nitrogen-Gas-Generation