Er zijn 22 resultaten gevonden

Centrifugaalcompressoren spelen in op de unieke noden van afvalwaterzuivering

op

Unieke scenario's vragen om unieke oplossingen. Zuurstof is een essentieel onderdeel van het afvalwaterzuiveringsproces. In conventionele slibinstallaties zitten miljoenen bacteriën die zich tegoed doen aan organisch afval en dit afbreken in koolstofdioxide, stikstofgas en water. Omdat de bacteriën zuurstof nodig hebben, worden grote hoeveelheden lucht in de beluchtingstanks geblazen om het proces mogelijk te maken. Hiervoor worden vaak lage-druk blowers gebruikt.

Categorie: Energie-efficiëntie

Beeld-Artikel-Centrifugal Compressors Answer Unique Wastewater Treatment Needs
Hoe kunt u jaarlijks 7.500 € besparen met GHS VSD+ vacuümpompen?

op

Door zijn huidige vacuümpompen te upgraden naar een GHS VSD+ gecentraliseerd vacuümsysteem heeft een maatprofielextruder jaarlijks 7 500 € kunnen besparen. De nieuwe Atlas Copco GHS 900 VSD+ vacuümpompen van het bedrijf leveren dezelfde prestaties als twee van zijn oude pompen en bedienen dan ook meerdere productielijnen.

Categorie: Energie-efficiëntie

Beeld-artikel-Centralized Vacuum for the Plastics Extrusion Industry
Produceer uw eigen stikstof en bespaar tot 80%

op

Het conserveren van voedsel heeft een lange weg afgelegd sinds de tijd van roken, zouten, rijpen en inblikken. Vandaag de dag is stikstofgas een cruciaal element in veel industrieën, van chemie en elektronica tot lasersnijden, voedselbewaring en -verpakking.

Categorie: Energie-efficiëntie

Beeld-Artikel-On-site-Nitrogen-Generators-Reduce-Energy-Consumption-by-50-percent
Vijf manieren waarop een VSD-compressor u geld bespaart

op

In een tijdperk waarin meer aandacht wordt besteden aan instandhouding en het beheer van grondstoffen en hulpmiddelen, erkennen mensen de nood om alleen te gebruiken wat ze nodig hebben, wanneer ze het ook nodig hebben. Compressoren uitgerust met VSD-technologie (Variable Speed Drive – variabel toerental aandrijving) werken volgens hetzelfde principe.

Categorie: Energie-efficiëntie

Beeld-Artikel-Five-Ways-VSD-Will-Save-You_Money
Is het tijd om uw vacuümsysteem te upgraden?

op

Als u de energie-efficiëntie van uw installatie wilt verhogen, kan het interessant zijn om een upgrade van uw vacuümsysteem te voorzien. Een op maat gemaakte vacuümoplossing kan niet alleen de kwaliteit van uw eindproduct verbeteren, maar biedt ook betrouwbare prestaties en verhoogde efficiëntie tegen de laagste energiekosten. Hieronder leggen wij u uit de voordelen die door een pluimveeverwerkingsbedrijf, na het upgraden van het vacuümsysteem, werden verwezenlijkt.

Categorie: Energie-efficiëntie

Beeld-artikel-Is-it-time-to-upgrade-your-vacuum-system