Er zijn 5 resultaten gevonden

De kracht van vacuümtechnologie

op

In 1657 voerde de Duitse wetenschapper Otto von Guericke een experiment uit in de stad Maagdenburg om de kracht van vacuüm te demonstreren. Von Guericke plaatste twee identieke holle bronzen halve bollen tegen elkaar. Met een luchtpomp onttrok hij de lucht en creëerde hij een vacuüm in de bol.

Categorie: Vacuümpompen

Beeld-Artikel-The-Power-of-Vaccum-Technology
Hoe kunt u jaarlijks 7.500 € besparen met GHS VSD+ vacuümpompen?

op

Door zijn huidige vacuümpompen te upgraden naar een GHS VSD+ gecentraliseerd vacuümsysteem heeft een maatprofielextruder jaarlijks 7 500 € kunnen besparen. De nieuwe Atlas Copco GHS 900 VSD+ vacuümpompen van het bedrijf leveren dezelfde prestaties als twee van zijn oude pompen en bedienen dan ook meerdere productielijnen.

Categorie: Vacuümpompen

Beeld-artikel-Centralized Vacuum for the Plastics Extrusion Industry
Is het tijd om uw vacuümsysteem te upgraden?

op

Als u de energie-efficiëntie van uw installatie wilt verhogen, kan het interessant zijn om een upgrade van uw vacuümsysteem te voorzien. Een op maat gemaakte vacuümoplossing kan niet alleen de kwaliteit van uw eindproduct verbeteren, maar biedt ook betrouwbare prestaties en verhoogde efficiëntie tegen de laagste energiekosten. Hieronder leggen wij u uit de voordelen die door een pluimveeverwerkingsbedrijf, na het upgraden van het vacuümsysteem, werden verwezenlijkt.

Categorie: Vacuümpompen

Beeld-artikel-Is-it-time-to-upgrade-your-vacuum-system
Voedingsmiddelen, verpakking en vacuümtechnologie

op

De verpakkings- en verwerkingsindustrie is een van de grootste gebruikers van vacuümtechnologie. Aan de hand hiervan worden doordrukverpakkingen, vacuümzakken, verpakkingen voor vlees en vis en zelfs noppenfolie geproduceerd. Ook in ons dagelijkse leven komen we in aanraking met de kracht van vacuümtechnologie.

Categorie: Vacuümpompen

Beeld-Artikel-Vacuum-and-Packaging-iStock-179657247