Er zijn 6 resultaten gevonden

Is het tijd om uw vacuümsysteem te upgraden?

op

Als u de energie-efficiëntie van uw installatie wilt verhogen, kan het interessant zijn om een upgrade van uw vacuümsysteem te voorzien. Een op maat gemaakte vacuümoplossing kan niet alleen de kwaliteit van uw eindproduct verbeteren, maar biedt ook betrouwbare prestaties en verhoogde efficiëntie tegen de laagste energiekosten. Hieronder leggen wij u uit de voordelen die door een pluimveeverwerkingsbedrijf, na het upgraden van het vacuümsysteem, werden verwezenlijkt.

Categorie: Voedingsmiddelen en dranken

Beeld-artikel-Is-it-time-to-upgrade-your-vacuum-system
Vraag het aan Atlas Copco: hoe werkt stikstofgeneratie?

op

Lucht bestaat voor 78 % uit stikstof en voor 21 % uit zuurstof en bevat nog andere moleculen, zoals kooldioxide, argon en water. Daar stikstofgeneratoren geen stikstof produceren, is het woord stikstofgenerator eigenlijk misleidend. In werkelijkheid gebruiken de stikstofgeneratoren de stikstof die al in de lucht aanwezig is en concentreren die door extra moleculen te verwijderen.

Categorie: Voedingsmiddelen en dranken

Beeld-Artikel-Ask-Atlas-Nitrogen-Generation-How-Does-it-Work
Invloed van temperatuur en vochtigheid op de groei van micro-organismen

op

In de voedings- en de drankenindustrie komt perslucht vaak rechtstreeks en onrechtstreeks in contact met het eindproduct of met producten in de voedselketen. Voor bedrijven in die industrie is het dan ook belangrijk om het risico op de groei van micro-organismen in hun persluchtinstallatie zoveel mogelijk te beperken, zodat de veiligheid van de voeding te allen tijde kan worden gegarandeerd.

Categorie: Voedingsmiddelen en dranken

Beeld-Artikel-Growth-Micro-organisms-2-LR
Voedingsproductie met een ISO 22000 Certificaat

op

ISO 22000 is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die door de International Organization for Standardization (ISO) ontwikkeld werd. Deze standaard is dus een afgeleide van de ISO 9001 maar specifiek voor de voedingsindustrie en is dan ook toepasbaar op elk bedrijf dat actief in de voedingsketen is.

Categorie: Voedingsmiddelen en dranken

Beeld-artikel-Food-Manufacturing-and-ISO22000
Voedingsmiddelen, verpakking en vacuümtechnologie

op

De verpakkings- en verwerkingsindustrie is een van de grootste gebruikers van vacuümtechnologie. Aan de hand hiervan worden doordrukverpakkingen, vacuümzakken, verpakkingen voor vlees en vis en zelfs noppenfolie geproduceerd. Ook in ons dagelijkse leven komen we in aanraking met de kracht van vacuümtechnologie.

Categorie: Voedingsmiddelen en dranken

Beeld-Artikel-Vacuum-and-Packaging-iStock-179657247